http://www.terioshkola.org.ua/library/b ... a-dogs.doc
Модератор: zag
Фамилию я стерла, с вашего позволения.Zag писав:Сьогодні я отримав в руки бомбу: дипломну роботу студентки
Думаю, що причина не в тому, що студент не має права, або часу. Треба ж якось пояснити студенту, що освіта у нас безкоштовна, грошей добре, якщо вистачить на зарплати викладачів.студент не має права участі у профільних/спеціалізованих конференціях, окрім педагогічних...що кілька поїздок на рік з метою участі у наукових заходах заважають студіозам виконувати навчальний план....До того ж така діяльність практично жодним чином не стимулюється
Що Ви маєте на увазі?Стимулюється у нас не наукова діяльність, а робота над тим, де і як знайти ресурси та можливості для виконання роботи
= людина, що прагне займатися наукою саме повинна знайти ресурси для підтримання своєї життєдіяльності, забезпечити себе всім необхідним для власного наукового проекту (інструменти, реактиви, книги, журнали, комп*ютер), або для участі у проектах інших (доїзд до місця дислокації експедиції...), і в самому кінці з останніх сил поширити знання про свої результати (виступ на конференції, куди ще треба доїхати, та публікація).Стимулюється у нас не наукова діяльність, а робота над тим, де і як знайти ресурси та можливості для виконання роботи
в нормальному суспільстві