Модератори: zag, Игорь Евстафьев
Weis написав:Шавновний Василю я наполегливо раджу поцікавитися міжнародним природоохоронним законодавством, угодами, конвенціями, ознайомитися з біотетичними підходами, основами і функціонуванням заповідної справи.
Тоді не буле ні питань про те коли почнемо природі повертати, ні про вовків у Європі, ні про аналогію зубра з коровою, і нас з зубром)
Weis написав: Добрий день, Пробачте ви зубра з коровою порівнюєте? чи може з козою на прив’язку? Пане господарю дика природа то не присадибна ділянка, орнітофауна не птахоферма, зубр це не ресурс це раритет, символ дикої природи. Старий зубр має право загинути власною смертю, так як ви і я) Невже з приводу цього треба дискутувати.
Weis написав:Ага ось оць і сталося то чого ми так боялися ...диких зубрів унас немає..
Є дикі зубри на Україні!І без нас якось дають собі ради
vasyl eger написав:za BOREIKOM "...из 720-750 голов в 1991 г. их осталось 150 в 2010 "![]()
Skazhit skilky schorichno vydiliestsia € na zberezhennia zubra i skilky my "zberegly " ix???
тобто замість +14% на рік мали бл. мінус 30 екз./рік. далі рахуйте самі.... думаю, що в середньому по 50 на рік...."рождаемость – 24% , смертность – 7% , убыль – 10% , прирост – 14%"
Weis написав:Колеги, як то: "я вірю що у нас є дикі зури". Ну то вони просто є і то може будь-хто перевірити))) Щодо концепції нашого коеги єгеря, так в даному випадку типовий лісівничий підхід..наведемо у всьому порядок зубрів у загродки, щоб легше було стріляти ( то ще знайди його наприклад на Буковині), і нехай не заважають ліс рубати та оленів гібридних розводити їх же стрільнути можна....
Все добре, тілько це знову зразкова птахоферма. Дика природа на Україні є, є й дикі тварини не треба байок, інаше завдання зберегти їх такими. В тому числі обмеживши владу лісників та ДУС.
Дика природа на Україні є, є й дикі тварини не треба байок, інаше завдання зберегти їх такими. В тому числі обмеживши владу лісників
Я був особливо вражений великою кількістю sarny, які полювали 3а рік. Таким чином, в 2007/2008 begin_of_the_skype_highlighting 2007/2008 end_of_the_skype_highlighting році, 1 081 160 sarny(kozuli) Bполювали , і сезон 2008/2009 begin_of_the_skype_highlighting 2008/2009 end_of_the_skype_highlighting число зросло до 1 102 604. Цифри також є вражаючими з ловiB дикого кабана, з 645 790 goliv в сезоні 2008/2009 begin_of_the_skype_highlighting 2008/2009 end_of_the_skype_highlighting. Але ці цифри, ще більше разюче, якщо ми розглядаємо кількість мисливців, які перебувають у Німеччині. У популяції з більш ніж 82 мільйонів жителів, лише 380 000 мисливців, що еквівалентно 1 мисливець,Ha кожні 229 жителів. В інших країнах, як Іспанія, відсоток мисливців на населення становить 1 до 41 жителів.
Повернутись до Склад фауни, таксономія і номенклатура
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість